Akupunktur mod migræne og hovedpine

BOOK DIN TID PÅ 40505800

Mange migrænepatienter eller patienter med hyppige anfald af hovedpine, såsom spændingshovedpine oplever en god effekt ved behandling med akupunktur. Flere undersøgelser bevidner, at regelmæssige behandlinger med akupunktur har så god en effekt, at patienter får færre sygedage og tager mindre medicin mod smerterne.

Migræne er en anfaldsvis form for hovedpine, der er så kraftig, at den ofte ledsages af kvalme, opkast og eventuelle synsforstyrrelser. Når personer med migræne har et anfald bliver de ofte også overfølsomme overfor især lys og lyd, og søger derfor gerne tilflugt i et mørkt og stille lokale. Patienter med hyppige anfald af migræne har typisk meget sygefravær fra deres job, er langtidssyge eller endda gået på førtidspension, fordi anfaldene er så voldsomme og smertefulde.

Kronisk hovedpine og migræne er en meget pinefuld lidelse, der ofte kan være invaliderende for patienten, hvorfor mange patienter også ser sig nødsaget til at lade sig sygemelde, fordi de ikke kan passe deres job. For de patienter som er værst ramt af sygdommen føles hver eneste dag som en kamp. Det samme kan ligeledes være tilfældet med patienter, der lider af spændingshovedpine, hvor smerterne stammer fra spændinger i muskler ved især nakke og ryg.

Behandling med akupunktur har vist sig at være en effektiv behandlingsform, når det kommer til behandling af migræne og anden form for hovedpine. Ofte behandles migræne og hovedpine med medicin, men det fører også en lang række bivirkninger med sig, der i nogle tilfælde faktisk kan forværre problemet. Behandlingen med akupunktur er derimod en behandlingsform uden bivirkninger.

Akupunktur mod forskellige former for hovedpine

Næsten alle har på et eller andet tidspunkt i deres liv oplevet at have hovedpine. En mild form for hovedpine kan være den, der fremkommer som et resultat af en anden sygdomstilstand, såsom influenza eller forkølelse. Du kan også opleve spændingshovedpine, som ofte er et resultat af spændinger i nakke, ryg eller kæbe, men kan også være forbundet med stress, dehydrering eller endda hormonelle forstyrrelser. Den tredje form for hovedpine – og den mest smertefulde – er migræne. Denne form for hovedpine gør så ondt, at smerterne kan have en negativ effekt på de generelle livsvilkår.

Når smerter i hovedet bliver så voldsomme eller så hyppige, at de går ind og forringer patientens livsvilkår, så kræver det behandling. Denne behandling er ofte medicinsk, men akupunktur har også vist sig som en effektiv behandlingsform, der ikke fører nogen bivirkninger med sig, som det ofte er tilfældet med medicin.

Akupunktur mod smerter i hovedet virker, fordi behandlingen går ind og stimulerer hele centralnervesystemet til at løsne op for eventuelle blokeringer eller ubalancer i systemet. På den måde virker behandlingen mod både spændingshovedpine, hvor smerten egentlig kommer af spændinger fra muskler i nakken eller ryggen, og migræne, hvor smerten stammer fra hovedet. Akupunktur virker på den måde, at den løsner op for eventuelle spændinger og dermed gendanner kroppens naturlige energibalance.

Kontakt mig for spørgsmål og booking

Hvad kan AkuGraf behandle?

Stort set alle lidelser og gener kan behandles med akupunktur. De fleste smerter kan fjernes helt og mange gener fra kroniske lidelser vil kunne lindres ved hjælp af akupunktur.

LÆS MERE

Få tilskud til din behandling

AkuGraf er RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler), hvilket betyder, at du kan få tilskud til behandlingerne fra Sygeforsikringen “Danmark” – ligesom flere forsikringsselskaber yder tilskud til akupunktur.

LÆS MERE

Gode resultater med øjenbehandling

Mange øjensygdomme kan behandles med akupunktur, eksempelvis AMD (tør og våd), grøn stær, sår, rifter i hornhinden, fluesyn, nethinde skader og ved nedsat blodcirkulation, er der rigtig gode chancer for at forbedre synet mærkbart.

LÆS MERE

Acugraph

Som en af få klinikker i landet, har jeg en Acugraph. Enhver behandling startes med at måle medianbanerne i kroppen, grafen viser hvor der er ubalancer, som med fordel kan behandles.

LÆS MERE

Mindre sygefravær med akupunkturbehandlinger

Akupunktur mod hovedpine er en effektiv behandlingsform, der gør at flere patienter kan smide medicinen allerede efter få behandlinger og dermed begynde at få deres gamle liv tilbage – især på arbejdsmarkedet.

Hovedpine er en af de største årsager til et stort sygefravær på arbejdsmarkedet i Danmark og selvom der findes mange medicinske midler mod migræne, så er de ofte ikke god nok til at få patienterne op af sengen derhjemme. Ved patienter med migræne er akupunktur en behandlingsform, der kan afhjælpe symptomerne så meget, at patienterne kan begynde at trappe ud af medicinen og igen få overskud til både job, familie og børn.

Migræne er en sygdom, som desværre ikke kan helbredes, men erfaring viser at akupunktur kan afhjælpe smerterne og nedsætte antallet af anfald så meget, at man kan leve med sygdommen uden de største gener.

Migrænebehandling med akupunktur

Leder du efter en behandlingsform mod migræne uden medicin, så er akupunktur et godt bud. Denne form for behandling er helt smertefri, du vil opleve ændringer allerede efter få behandlinger og så er behandlingen uden brug af medicin også bivirkningsfri.

I min behandling af migræne og andre former for smerter i hovedet bruger jeg traditionel kinesisk akupunktur som behandlingsform, hvor jeg stikker tynde, sterile engangsnåle i udvalgte punkter på kroppen for at stimulere kroppens egen kraft til at afhjælpe smerterne. Afhængig af dine smerter kan jeg også sagtens bruge andre behandlingsformer, hvis det er nødvendigt.

Behandlingsforløbet starter ved, at vi taler om, hvilken form for hovedpine du lider af, og hvad du tror er årsagen bag dine smerter. På den måde kan jeg vurdere, hvordan jeg skal tilgå behandlingen. Typisk starter vi op med flere behandlinger om ugen og i takt med, at du får det bedre kan vi nedsætte hyppigheden af behandlingerne, således du måske kun skal have behandling én gang om måneden – eller måske endda endnu sjældnere.

Om mig:

Jeg hedder Michael Larsen og driver akupunktør-virksomheden Akugraf fra min hjemmeklinik i Aalborg.

LÆS MERE

Nålefri behandling

Du kan sagtens få behandling med akupunktur selvom du er bange for nåle. Jeg tilbyder nålefri behandling, hvor jeg i stedet anvender laserlys eller lydbølger til at stimulere akupunkturpunkterne.

Nålefri behandling er også aldeles effektiv til børn.

LÆS MERE
ÅBNINGSTIDER
Klinikken er åben efter aftale, kontakt mig for at få en tid til din første behandling.
AKUGRAF
v/ Michael Larsen
Artemisvej 8
9210 Aalborg SØ
Tlf. 40505800
akugraf@stofanet.dk
cvr nr. 38388509
BETALING
Der kan betales kontant, via mobilepay eller via bankoverførsel.