Akupunktør Michael

Akupunktur mod migræne og hovedpine

Mange migrænepatienter eller patienter med hyppige anfald af hovedpine, for eksempel spændingshovedpine oplever en god effekt af behandling med akupunktur. Flere undersøgelser bevidner, at regelmæssige behandlinger med akupunktur har så god en effekt, at patienter får færre sygedage og tager mindre medicin mod smerterne.

Migræne er en anfaldsvis form for hovedpine, der er så kraftig, at den ofte ledsages af kvalme, opkast og eventuelle synsforstyrrelser. Når personer med migræne har et anfald bliver de ofte også overfølsomme overfor især lys og lyd, og søger derfor gerne tilflugt i et mørkt og stille lokale. Patienter med hyppige anfald af migræne har typisk meget sygefravær fra deres job, er langtidssyge eller endda gået på førtidspension, fordi anfaldene er så voldsomme og smertefulde.

Kronisk hovedpine og migræne er en meget pinefuld lidelse, der ofte kan være invaliderende for patienten, hvorfor mange patienter også ser sig nødsaget til at lade sig sygemelde, fordi de ikke kan passe deres job. For de patienter som er værst ramt af sygdommen føles hver eneste dag som en kamp. Det samme kan ligeledes være tilfældet med patienter, der lider af spændingshovedpine, hvor smerterne stammer fra spændinger i muskler ved især nakke og ryg.

Akupunktur har vist sig at være meget effektivt, når det kommer til behandling af migræne og anden form for hovedpine. Ofte behandles migræne og hovedpine med medicin, men det fører også en lang række bivirkninger med sig, der i nogle tilfælde faktisk kan forværre problemet. Akupunktur er derimod en behandlingsform uden bivirkninger.

Blandt øjensygdomme er det typisk sygdommen AMD – som er en forkortelse af Aldersbetinget Makula Degeneration – som bliver behandlet med akupunktur, men det kan også have en god effekt på mange andre øjenlidelser.

Kontakt Akugraf

Få en uforpligtende snak med Michael
Ring nu!

Akupunktur mod forskellige former for hovedpine

Næsten alle har på et eller andet tidspunkt i deres liv oplevet at have hovedpine. En mild form for hovedpine kan være den, der fremkommer som et resultat af en anden sygdomstilstand, såsom influenza eller forkølelse. Du kan også opleve spændingshovedpine, som ofte er et resultat af spændinger i nakke, ryg eller kæbe, men kan også være forbundet med stress, dehydrering eller endda hormonelle forstyrrelser. Den tredje form for hovedpine – og den mest smertefulde – er migræne. Denne form for hovedpine gør så ondt, at smerterne kan have en negativ effekt på de generelle livsvilkår.

Når smerter i hovedet bliver så voldsomme eller så hyppige, at de går ind og forringer patientens livsvilkår, så kræver det behandling. Denne behandling er ofte medicinsk, men akupunktur har også vist sig som en effektiv behandlingsform, der ikke fører nogen bivirkninger med sig, som det ofte er tilfældet med medicin.

Akupunktur mod smerter i hovedet virker, fordi behandlingen går ind og stimulerer hele centralnervesystemet til at løsne op for eventuelle blokeringer eller ubalancer i systemet. På den måde virker behandlingen mod både spændingshovedpine, hvor smerten egentlig kommer af spændinger fra muskler i nakken eller ryggen, og migræne, hvor smerten stammer fra hovedet. Akupunktur virker på den måde, at den løsner op for eventuelle spændinger og dermed gendanner kroppens naturlige energibalance.

HVAD KAN AKUGRAF BEHANDLE?

Stort set alle lidelser og gener kan behandles med akupunktur. De fleste smerter kan fjernes helt og mange gener fra kroniske lidelser vil kunne lindres ved hjælp af akupunktur.
Læs mere

FÅ TILSKUD TIL DIN BEHANDLING

AkuGraf er RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler), hvilket betyder, at du kan få tilskud til behandlingerne fra Sygeforsikringen “Danmark” – ligesom flere forsikringsselskaber yder tilskud til akupunktur.
Læs mere
envelope-ophone