Akupunktur mod angst og depression

BOOK DIN TID PÅ 40505800

Angst og depression er lidelser, der ofte bliver behandlet psykologisk eller medicinsk, men der findes også andre særdeles effektive behandlingsformer.

Akupunktur har vist sig at være en effektiv behandlingsform mod angst og depression, fordi behandlingen har en beroligende effekt på patienten og så kan akupunktur behandlingen også give en form for tilfredsstillelse, der får patienten til efterfølgende at slappe mere af i både krop og sind.

Personer med angst har ofte svært ved at slappe af – også selvom de ved, at deres konstante bekymringer er irrationelle. Symptomerne på depression udspiller sig ofte som en følelse af ubeskrivelig tristhed og fortvivlelse. Personer med depression føler, at de er sunket ned i et stort sort hul med ingen vej op – og ingen håb for forandring. Symptomerne på begge lidelser kan have forskellige sværhedsgrader, men opleves de i meget voldsom grad, så er det typisk udfordrende for patienten at leve et normalt liv.

Selvom begge sygdomme er psykiske, så oplever vi ofte, at symptomerne udspiller sig fysisk i kroppen. Patienter med angst eller depression oplever typisk muskelspændinger, hovedpine, kvalme, hukommelses- og koncentrationsbesvær, manglende appetit, en følelse af træthed samt et lavt energiniveau. Symptomerne kan stamme fra den medicin man bliver behandlet med, men kan også være en direkte konsekvens af sygdommen.

Behandling af angst og depression mod akupunktur

Når kroppen bliver udsat for et traume – det kan være angst eller depression – så går den i alarmberedskab. Dette gør den for at beskytte sig selv mod en udefrakommende fare. Nervesystemet sender stresshormoner ud i kroppen, for at tilføre ekstra energi, så man hurtigt kan flygte eller kæmpe. Dette kan medføre muskelspændinger, svimmelhed, en trykken for brystet eller uro i maven.

Vi har nok alle prøvet at have disse symptomer på et eller andet tidspunkt i vores liv – men som flygtige symptomer, der hurtigt forsvandt igen. Oplever du til gengæld tilbagevendende symptomer i en længere periode kan det sætte sig permanent i kroppen – og det gør patienter med angst eller depression.

Akupunktur er en særdeles effektiv behandlingsform mod angst og depression, fordi behandlingen med nåle i nøje udvalgte punkter på kroppen kan få dig til at slappe af og give slip. Mange oplever også, at behandlingen med akupunktur kan give dig en form for tilfredsstillelse og lykkerus, fordi den samtidig øger produktionen af endorfiner i kroppen – lykkehormonerne. Akupunkturnålene aktiverer også smertestillende stoffer i hjernen, så eventuelle ubehag i muskler eller andet løsnes.

Kontakt mig for spørgsmål og booking

Hvad kan AkuGraf behandle?

Stort set alle lidelser og gener kan behandles med akupunktur. De fleste smerter kan fjernes helt og mange gener fra kroniske lidelser vil kunne lindres ved hjælp af akupunktur.

LÆS MERE

Få tilskud til din behandling

AkuGraf er RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler), hvilket betyder, at du kan få tilskud til behandlingerne fra Sygeforsikringen “Danmark” – ligesom flere forsikringsselskaber yder tilskud til akupunktur.

LÆS MERE

Gode resultater med øjenbehandling

Mange øjensygdomme kan behandles med akupunktur, eksempelvis AMD (tør og våd), grøn stær, sår, rifter i hornhinden, fluesyn, nethinde skader og ved nedsat blodcirkulation, er der rigtig gode chancer for at forbedre synet mærkbart.

LÆS MERE

Acugraph

Som en af få klinikker i landet, har jeg en Acugraph. Enhver behandling startes med at måle medianbanerne i kroppen, grafen viser hvor der er ubalancer, som med fordel kan behandles.

LÆS MERE

Depression og angst behandling i Aalborg

I min akupunkturklinik i Aalborg tilbyder jeg behandlinger med akupunktur mod depression og angst. Ligeledes tilbyder jeg coachsamtaler, som kan være et godt supplement til behandlingen, da de kombineret både behandler krop og sind på samme tid. Denne form for behandling er allerede bevist særdeles effektiv som stressbehandling.

Har du brug for at prøve en anden behandlingsform end medicin, så er akupunktur måske det næste du skal prøve. Vi tager selvfølgelig en snak inden behandlingen, så du er med på hvad der skal ske, og om vi skal kombinere akupunktur behandlingen med coachsamtaler.

Har du brug for en behandling mod depression eller angst i Aalborg, så kontakt mig, og vi tager en snak om, hvilke udfordringer du står overfor.

Om mig:

Jeg hedder Michael Larsen og driver akupunktør-virksomheden Akugraf fra min hjemmeklinik i Aalborg.

LÆS MERE

Nålefri behandling

Du kan sagtens få behandling med akupunktur selvom du er bange for nåle. Jeg tilbyder nålefri behandling, hvor jeg i stedet anvender laserlys eller lydbølger til at stimulere akupunkturpunkterne.

Nålefri behandling er også aldeles effektiv til børn.

LÆS MERE
ÅBNINGSTIDER
Klinikken er åben efter aftale, kontakt mig for at få en tid til din første behandling.
AKUGRAF
v/ Michael Larsen
Artemisvej 8
9210 Aalborg SØ
Tlf. 40505800
akugraf@stofanet.dk
cvr nr. 38388509
BETALING
Der kan betales kontant, via mobilepay eller via bankoverførsel.