Akupunktør Michael

Nålefri akupunktur

Hvis du er bange for nåle, så er der ingen grund til at holde sig fra akupunktur. Du kan godt få akupunktur behandling alligevel. Ved akupunktur uden nåle anvendes i stedet laserlys eller lydbølger til at stimulere kroppens egen kraft til at helbrede sig selv. 

Nålefri behandling kan bruges til voksne, der lider af nåleskræk, men jeg anvender det mest til børn

Akupunkturnåle kan ikke sammenlignes med de nåle, der anvendes hos lægen, når der skal tages blodprøver. Akupunkturnålene er meget mindre og tyndere. De skal heller ikke stikkes så dybt ned under hudoverfladen. Du vil derfor ikke mærke samme fornemmelse ved nålene, som hvis du skulle have taget blodprøver hos lægen.

Men lider du meget af nåleskræk, og virker det alligevel helt uoverskueligt for dig at skulle have akupunktur ved brug af nåle? Så kan du sagtens få nålefri akupunktur, der er helt smertefri.

Kontakt Akugraf

Få en uforpligtende snak med Michael
Ring nu!

Akupunktur med laser eller lydbølger

Akupunktur, der er nålefri er en anerkendt behandlingsform.

I stedet for at bruge nåle til at stimulere udvalgte punkter på kroppen, så anvender man i stedet laserlys eller lydbølger. Laserlyset eller lydbølgerne trænger igennem huden og stimulerer punkter, der normalt ville blive stimuleret af nålene.

Helt konkret er laserlyset en form for lys, der er forstærket og mere koncentreret end normalt lys. Det betyder, at det bedre kan trænge ned under huden og stimulere, hvor det er nødvendigt. Kroppen udnytter herefter energien fra lyset til styrke immunforsvaret, øge produktionen af kollagen og forøge blodcirkulationen. Samtidig fremskynder lyset kroppens egen evne til at reparere sig selv.

HVAD KAN AKUGRAF BEHANDLE?

Stort set alle lidelser og gener kan behandles med akupunktur. De fleste smerter kan fjernes helt og mange gener fra kroniske lidelser vil kunne lindres ved hjælp af akupunktur.
Læs mere

FÅ TILSKUD TIL DIN BEHANDLING

AkuGraf er RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler), hvilket betyder, at du kan få tilskud til behandlingerne fra Sygeforsikringen “Danmark” – ligesom flere forsikringsselskaber yder tilskud til akupunktur.
Læs mere
envelope-ophone