Nålefri behandling

BOOK DIN TID PÅ 40505800

Hvis du er bange for nåle, så er der ingen grund til at holde sig fra akupunktur. Du kan sagtens få akupunktur behandling alligevel. Ved akupunktur uden nåle anvendes i stedet laserlys eller lydbølger til at stimulere kroppens egen kraft til at helbrede sig selv.

Nålefri behandling henvender sig både til voksne, der lider af nåleskræk, men henvender sig også til børn.

Akupunkturnåle kan ikke sammenlignes med de nåle, der anvendes hos lægen, når der skal tages blodprøver. Akupunkturnålene er meget mindre og tyndere. De skal heller ikke stikkes så dybt ned under hudoverfladen. Du vil derfor ikke mærke samme fornemmelse ved nålene, som hvis du skulle have taget blodprøver hos lægen.

Men lider du meget af nåleskræk, og virker det alligevel helt uoverskueligt for dig at skulle have akupunktur ved brug af nåle? Så kan du sagtens få nålefri akupunktur, der er helt smertefri.

 

Akupunktur med laser eller lydbølger

Akupunktur, der er nålefri er en anerkendt behandlingsform inden for behandling med akupunktur.

I stedet for at bruge nåle til at stimulere udvalgte punkter på kroppen, så anvender man i stedet laserlys eller lydbølger. Laserlyset eller lydbølgerne trænger igennem huden og stimulerer punkter, der normalt ville blive stimuleret af nålene.

Helt konkret består laserlyset af en form for lys, der er forstærket og mere koncentreret end normalt lys. Det betyder, at det bedre kan trænge ned under huden og stimulere, hvor det er nødvendigt. Kroppen udnytter herefter energien fra lyset til styrke immunforsvaret, øge produktionen af kollagen og forøge blodcirkulationen. Samtidig fremskynder lyset kroppens egen evne til at reparere sig selv.

Kontakt mig for spørgsmål og booking

Hvad kan AkuGraf behandle?

Stort set alle lidelser og gener kan behandles med akupunktur. De fleste smerter kan fjernes helt og mange gener fra kroniske lidelser vil kunne lindres ved hjælp af akupunktur.

LÆS MERE

Få tilskud til din behandling

AkuGraf er RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler), hvilket betyder, at du kan få tilskud til behandlingerne fra Sygeforsikringen “Danmark” – ligesom flere forsikringsselskaber yder tilskud til akupunktur.

LÆS MERE

Gode resultater med øjenbehandling

Mange øjensygdomme kan behandles med akupunktur, eksempelvis AMD (tør og våd), grøn stær, sår, rifter i hornhinden, fluesyn, nethinde skader og ved nedsat blodcirkulation, er der rigtig gode chancer for at forbedre synet mærkbart.

LÆS MERE

Acugraph

Som en af få klinikker i landet, har jeg en Acugraph. Enhver behandling startes med at måle medianbanerne i kroppen, grafen viser hvor der er ubalancer, som med fordel kan behandles.

LÆS MERE

Akupunktur uden nåle

Akupunktur med laserlys er en helt smertefri metode, der ofte bliver benyttet som erstatning af almindelig akupunktur med nåle. Ofte anvendes behandlingsformen også i kombination med andre behandlingsformer.

Laser-akupunktur sætter gang i kroppens naturlige reparationsprocesser og forstærker kroppens evne til at hele sig selv. Lyset fra laseren går netop ind og understøtter kroppens egne evner til at reparere og får processerne til at ske hurtigere.

Akupunktur med laserlys øger blodcirkulation og overfører herigennem energi, således behandlingen bliver utrolig effektiv mod bl.a. knæskader, rygproblemer, gigt, smerter i led samt fordøjelsesproblemer og hormonforstyrrelser.

Kontakt mig på tlf. 40 50 58 00

Lider du af nåleskræk, men gerne kunne tænke dig at prøve behandling med akupunktur alligevel?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, for at høre om dine muligheder for at få akupunkturbehandling uden brug af nåle.

Jeg vil i fællesskab med dig vurdere, hvilken behandlingsform, der egner sig bedst til netop dit problem. På den måde kan du få lige præcis den behandling, som giver det bedste resultat for dig.

Om mig:

Jeg hedder Michael Larsen og driver akupunktør-virksomheden Akugraf fra min hjemmeklinik i Aalborg.

LÆS MERE

Akupunktur mod migræne og hovedpine

Undersøgelser viser, at regelmæssige behandlinger med akupunktur kan mindske smerter ved hovedpine og migræne hos patienter med hyppige anfald. Det giver færre sygedage og mindre medicin indtag.

LÆS MERE
ÅBNINGSTIDER
Klinikken er åben efter aftale, kontakt mig for at få en tid til din første behandling.
AKUGRAF
v/ Michael Larsen
Artemisvej 8
9210 Aalborg SØ
Tlf. 40505800
akugraf@stofanet.dk
cvr nr. 38388509
BETALING
Der kan betales kontant, via mobilepay eller via bankoverførsel.