Akupunktør Michael

Om Michael og Akugraf

Jeg er desuden uddannet coach fra NLP Aalborg, som NLP Mindfulness Practitioner og i Ennagrammets 9 personlighedstyper. Især ved stress behandling er kombinationen af samtale og akupunktur særdeles effektivt.

Min baggrund

Efter jeg blev opereret for 2 diskusprolapser i nakke og lænd begyndte jeg at søge alternative metoder for smertelindring. Jeg startede med et weekendkursus i akupunktur – kaldet AcuNova – så jeg kunne behandle mig selv.

Jeg erfarede hurtigt, hvor effektiv akupunktur er, og i løbet af kort tid kunne jeg trappe helt ud af den medicin som lægerne havde ordineret. Det gav stof til eftertanke. Efter at have været ryg- og smertepatient i næsten 30 år, kunne jeg fungere normalt uden brug af store mængder smertestillende medicin. Samtidig erfarede jeg, at akupunkturen er enormt effektiv til at behandle den stress og frustration jeg slæbte rundt på.

Jeg brænder for at hjælpe andre med at slippe ud af forskelligt medicinforbrug, og at få ro og balance i krop og sind. Med en fortid som grafisk trykker og senere produktionschef i et trykkeri i 15 år, ved jeg meget om både det at være ”manden på gulvet” og leder, og hvad det kan medføre af fysiske og psykiske belastninger på krop og sind. Som ung var jeg aktiv cykelrytter på forholdsvis højt plan. Derfor kender jeg også alt til de belastninger, man som sportsmand udsætter sin krop for. Akupunktur er en af de mest effektive behandlinger af sportsskader og overbelastningsskader.

Med mange værktøjer, personlige erfaringer og et skarpt fokus er jeg således specialist i stressbehandling og smertelindring – og det kommer dig til fordel som patient.

HVAD KAN AKUGRAF BEHANDLE?

Stort set alle lidelser og gener kan behandles med akupunktur. De fleste smerter kan fjernes helt og mange gener fra kroniske lidelser vil kunne lindres ved hjælp af akupunktur.
Læs mere

FÅ TILSKUD TIL DIN BEHANDLING

AkuGraf er RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler), hvilket betyder, at du kan få tilskud til behandlingerne fra Sygeforsikringen “Danmark” – ligesom flere forsikringsselskaber yder tilskud til akupunktur.
Læs mere

GODE RESULTATER MED ØJENBEHANDLING

Mange øjensygdomme kan behandles med akupunktur, eksempelvis AMD (tør og våd), grøn stær, sår, rifter i hornhinden, fluesyn, nethinde skader og nedsat blodcirkulation, er der rigtig gode chancer for at forbedre synet.
Læs mere

ACUGRAPH

Som en af få klinikker i landet, har jeg en Acugraph. Enhver behandling startes med at måle medianbanerne i kroppen, grafen viser hvor der er ubalancer, som med fordel kan behandles.
Læs mere
envelope-ophone