Akupunktør Michael

Sundhedsordningen ‘Akucare’ – akupunktur for virksomheder

HVAD ER AKUCARE?

AkuCare er en sundhedsordning til virksomheder der ønsker at styrke sundhed og trivsel blandt medarbejderne.

Som udgangspunkt består behandlingerne af akupunktur, men der kan suppleres med coachsamtaler eller myorefleksterapi, hvis det giver mening i det enkelte tilfælde.

Forebyggelse frem for helbredelse er mantraet, men skulle skaden ske, kan medarbejdere modtage intensiv og målrettet behandling i klinikken til rabatpris.

HVORFOR AKUCARE?

I får et tæt samarbejde med en fast behandler, der kender jeres virksomhed og medarbejdere. Dermed opnår I kortest muligt fravær i forbindelse med sygdom eller skader.

Vi kan lave aftale om behandling på faste tidspunkter eller medarbejderne kan individuelt booke tid pr. sms eller messenger.

Lavere sygefravær > Højere medarbejder tilfredshed > Øget produktivitet = Rentabel Investering

Kontakt Akugraf

Få en uforpligtende snak med Michael
Ring nu!

AKUCARE KAN FINANSIERES PÅ FORSKELLIGE MÅDER:

Bruttolønsordning:
Med en bruttolønsordning betaler medarbejderen selv sine behandlinger over sin bruttoløn. Den åbenlyse fordel for medarbejderen er at de ”sparer” skatten, idet betalingen sker inden skatten beregnes.

Delt finansiering:
Med delt finansiering bestemmer virksomheden selv, hvordan beløbet pr. medarbejder og behandling skal fordeles mellem virksomheden og medarbejderne.

100% personalegode:
Som 100% personalegode er sundhedsordningen indregnet i driftsregnskabet, hvilket er fradragsberettiget for virksomheden.

AkuGraf kan ikke tilbyde hjælp til opsætning af bruttoløns set-up, eller anden form for regnskabsbogføring. Jeg holder mig til det jeg er bedst til – nemlig organisering, styring og udførelse af behandlingerne.

AFREGNING KAN FOREGÅ PÅ FØLGENDE MÅDER:

  • Månedlig faktura ud fra faktisk antal behandlinger, med afrapportering om hvem, hvornår og hvor meget.
  • Månedlig faktura med fast aftalt antal behandlinger og dermed fast pris.
  • Klippekort med 5, 10 eller 20 behandlinger, afregnes når der tages hul på nyt klippekort.

HVAD KAN AKUGRAF BEHANDLE?

Stort set alle lidelser og gener kan behandles med akupunktur. De fleste smerter kan fjernes helt og mange gener fra kroniske lidelser vil kunne lindres ved hjælp af akupunktur.
Læs mere

FÅ TILSKUD TIL DIN BEHANDLING

AkuGraf er RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler), hvilket betyder, at du kan få tilskud til behandlingerne fra Sygeforsikringen “Danmark” – ligesom flere forsikringsselskaber yder tilskud til akupunktur.
Læs mere
envelope-ophone