Sundhedsordningen ‘Akucare’ – akupunktur for virksomheder

BOOK DIN TID PÅ 40505800

HVAD ER AKUCARE?

AkuCare er en sundhedsordning til virksomheder der ønsker at styrke sundhed og trivsel blandt medarbejderne.

Som udgangspunkt består behandlingerne af akupunktur, men der kan suppleres med coachsamtaler eller myorefleksterapi, hvis det giver mening i det enkelte tilfælde.

Forebyggelse frem for helbredelse er mantraet, men skulle skaden ske, kan medarbejdere modtage intensiv og målrettet behandling i klinikken til rabatpris.

 

HVORFOR AKUCARE?

I får et tæt samarbejde med en fast behandler, der kender jeres virksomhed og medarbejdere. Dermed opnår I kortest muligt fravær i forbindelse med sygdom eller skader.

Vi kan lave aftale om behandling på faste tidspunkter eller medarbejderne kan individuelt booke tid pr. sms eller messenger.

Lavere sygefravær > Højere medarbejder tilfredshed > Øget produktivitet = Rentabel Investering

 

AKUCARE KAN FINANSIERES PÅ FORSKELLIGE MÅDER:

Bruttolønsordning:
Med en bruttolønsordning betaler medarbejderen selv sine behandlinger over sin bruttoløn. Den åbenlyse fordel for medarbejderen er at de ”sparer” skatten, idet betalingen sker inden skatten beregnes.

Delt finansiering:
Med delt finansiering bestemmer virksomheden selv, hvordan beløbet pr. medarbejder og behandling skal fordeles mellem virksomheden og medarbejderne.

100% personalegode:
Som 100% personalegode er sundhedsordningen indregnet i driftsregnskabet, hvilket er fradragsberettiget for virksomheden.

AkuGraf kan ikke tilbyde hjælp til opsætning af bruttoløns set-up, eller anden form for regnskabsbogføring. Jeg holder mig til det jeg er bedst til – nemlig organisering, styring og udførelse af behandlingerne.

Afregning kan foregå på følgende måder:

  • Månedlig faktura ud fra faktisk antal behandlinger, med afrapportering om hvem, hvornår og hvor meget.
  • Månedlig faktura med fast aftalt antal behandlinger og dermed fast pris.
  • Klippekort med 5, 10 eller 20 behandlinger, afregnes når der tages hul på nyt klippekort.

Kontakt mig for spørgsmål og booking

Hvad kan AkuGraf behandle?

Stort set alle lidelser og gener kan behandles med akupunktur. De fleste smerter kan fjernes helt og mange gener fra kroniske lidelser vil kunne lindres ved hjælp af akupunktur.

LÆS MERE

Få tilskud til din behandling

AkuGraf er RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler), hvilket betyder, at du kan få tilskud til behandlingerne fra Sygeforsikringen “Danmark” – ligesom flere forsikringsselskaber yder tilskud til akupunktur.

LÆS MERE

Gode resultater med øjenbehandling

Mange øjensygdomme kan behandles med akupunktur, eksempelvis AMD (tør og våd), grøn stær, sår, rifter i hornhinden, fluesyn, nethinde skader og ved nedsat blodcirkulation, er der rigtig gode chancer for at forbedre synet mærkbart.

LÆS MERE

Acugraph

Som en af få klinikker i landet, har jeg en Acugraph. Enhver behandling startes med at måle medianbanerne i kroppen, grafen viser hvor der er ubalancer, som med fordel kan behandles.

LÆS MERE

Om mig

Jeg er uddannet Master akupunktør fra Akupunktur universitet i 2015. Uddannelsen omfatter flere forskellige systemer, metoder og teknikker, både indenfor moderne akupunktur og traditionel kinesisk akupunktur.

Jeg er desuden NLP Coach Master Practitioner. Især ved stress behandling er kombination af samtale/coaching og akupunktur særdeles effektivt.

Med mange værktøjer, personlige erfaringer og et skarpt fokus er jeg således specialist i stressbehandling og smertelindring.

Min baggrund: Efter at være opereret for 2 diskusprolapser i nakke og lænd, søgte jeg alternative måder for smertelindring. Jeg erfarede hurtigt hvor effektiv akupunktur er, og i løbet af kort tid kunne jeg trappe helt ud af mit store medicinforbrug. Det gav stof til eftertanke, efter at været ryg- og smertepatient i næsten 30 år kunne jeg fungere normalt – uden smertestillende medicin! Samtidig erfarede jeg at akupunkturen var enormt effektiv til at behandle den stress og frustration jeg slæbte rundt på.

Med en fortid som grafisk trykker og senere produktionschef i et trykkeri i 15 år, ved jeg meget om både det at være ”manden på gulvet” og leder, og hvad det kan medføre af fysiske og psykiske belastninger på krop og sind.

Som ung var jeg aktiv cykelrytter på forholdsvis højt plan, derfor kender jeg også alt til de belastninger, man som sportsmand udsætter sin krop for. Akupunktur er en af de mest effektive behandlinger ved sportsskader og overbelastningsskader.

Invester i jeres medarbejdere

Det betaler sig!

Der er ingen tvivl om behandlingernes gavnlige effekt på både immunforsvaret og humøret! Det er derfor ikke så mærkeligt at undersøgelser har vist at jævnlig forebyggende behandling resulterer i et nedsat sygefravær.

Jeres virksomhed vil opleve en markant positiv effekt af et samarbejde med AkuGraf. Med færre smerter og gener i hverdagen vil jeres medarbejdere kunne engagere sig endnu mere i deres arbejde, hvorved produktiviteten på arbejdspladsen øges.

Derudover sender jeres virksomhed, med en sundhedsordning, et meget klart signal til medarbejderne om at de er værdsat, og at deres arbejdsgiver tager ansvar for deres velvære. Dette kan selvsagt medføre øget loyalitet – og kan tillige gøre jeres virksomhed mere attraktiv overfor fremtidige medarbejdere.

En AkuCare aftale er en sund investering for virksomheden, Men tag ikke bare mit ord for det!

Jeg tilbyder derfor en gratis prøvebehandling.

Såfremt jeg har fanget jeres interesse, så tøv ikke med at kontakte mig for at høre mere på akugraf@stofanet.dk eller tlf. 40 50 58 00.

ÅBNINGSTIDER
Klinikken er åben efter aftale, kontakt mig for at få en tid til din første behandling.
AKUGRAF
v/ Michael Larsen
Artemisvej 8
9210 Aalborg SØ
Tlf. 40505800
akugraf@stofanet.dk
cvr nr. 38388509
BETALING
Der kan betales kontant, via mobilepay eller via bankoverførsel.