Akupunktør Michael

Akupunktur mod stress og andre psykiske ubalancer

Akupunktur og coachsamtaler har vist sig at være en effektiv behandlingsform mod stress. Traditionel kinesisk akupunktur kombineret med positiv psykologi vil hjælpe patienten med at opnå en personlig udvikling. Akupunktur medhjælper derfor patienten til langsomt at slippe af med sin stress og opnå ro i sindet.

I dagens moderne og meget travle samfund oplever vi, at flere og flere mennesker bliver ramt af stress. Det kan have store konsekvenser for helbredet, hvis efterladt ubehandlet. Stress behandles ofte med medicin eller samtaleterapi, men vigtigst er det at arbejde med afspænding af både krop og sind. Her er akupunktur især en god behandlingsform for afspænding af kroppen, idet man går ind og genopretter balance ved hjælp af akupunkturnåle. Nålene har derudover også en beroligende effekt, hvilket får dig til at føle dig fri og afspændt.

Hvad enten du er leder, medarbejder, kæreste, forælder eller andet, så handler livet i høj grad om at kunne lede sig selv, og måske derigennem også at have indflydelse på andre. At have succes i livet kræver faglighed, selvledelse og sociale kompetencer. Det handler om at kunne skabe mere af det, der virker for dig.

Især ved psykiske ubalancer, såsom stress, angst eller depression er kombinationen af samtale og akupunktur særdeles effektivt. Her arbejder du nemlig med afspænding af både krop og sind på samme tid.

Har du symptomer på stress handler det om at få behandling så hurtigt som muligt. Jo før du kommer i gang, jo hurtigere virker det også. Hvor lang tid en behandling tager kan jeg ikke sige med sikkerhed. Det kommer an på, hvor fremskreden din stress sygdom er. Jeg starter ethvert behandlingsforløb op med en indledende samtale, hvor vi i fællesskab beslutter nogle mål. Du er velkommen til at tage kontakt til mig for at høre mere.

Kontakt Akugraf

Få en uforpligtende snak med Michael
Ring nu!

Behandling af stress symptomer med AkuCoach

Jeg er uddannet Master akupunktør. Det er en uddannelse, der omfatter mange forskellige systemer, metoder og teknikker både inden for moderne akupunktur og traditionel kinesisk akupunktur. Samtidig er jeg uddannet NLP Coach Master Practitioner, hvilket giver mig en masse værktøjer til at hjælpe dig med at tage de nødvendige skridt i din personlige udvikling. Med mange værktøjer, personlige erfaringer og et skarpt fokus er jeg således specialist i stressbehandling og smertelindring – og det kommer dig til fordel som patient.

Ved behandling af stress kombinerer jeg mine uddannelser og giver dig en behandling, der både omfatter afspænding af krop og sind. Helt konkret består AkuCoach stress behandlingen af coachsamtaler fulgt op af akupunkturbehandlinger.

I klinikken har jeg desuden mulighed for at behandle uden nåle. Det kan være med laserlys eller lydbølger. Disse metoder er helt smertefri, og anvendes typisk ved fx børn eller personer med nåleskræk.

HVAD KAN AKUGRAF BEHANDLE?

Stort set alle lidelser og gener kan behandles med akupunktur. De fleste smerter kan fjernes helt og mange gener fra kroniske lidelser vil kunne lindres ved hjælp af akupunktur.
Læs mere

FÅ TILSKUD TIL DIN BEHANDLING

AkuGraf er RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler), hvilket betyder, at du kan få tilskud til behandlingerne fra Sygeforsikringen “Danmark” – ligesom flere forsikringsselskaber yder tilskud til akupunktur.
Læs mere
envelope-ophone